Miron Mitrea, despre cum era poreclit Cristi Borcea în închisoare. ”Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României”

30.05.2022, 11:26
Miron Mitrea, despre cum era poreclit Cristi Borcea în închisoare. ”Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României”
Miron Mitrea, despre cum era poreclit Cristi Borcea în închisoare. ”Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României”

Fostul politician Miron Mitrea, în vârstă de 65 de ani, a făcut dezvăluiri la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Acesta a povestit, printre altele, cum s-a ales Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, cu precla ”Magdalena” cât timp a stat la închisoare. ”Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României”, a spus Miron Mitrea.

Miron Mitrea a fost prezent, de curând, în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Miron Mitrea a stat un an și o lună la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde, în aceeași perioadă, a fost și Cristi Borcea. Miron Mitrea a povestit cu ce poreclă s-a ales Cristi Borcea la închisoare.

Miron Mitrea, despre cum era poreclit Cristi Borcea în închisoare. ”Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare”

Omul de afaceri Cristi Borcea era cunoscut drept „Magdalena”, la Poarta Albă, unde a stat încarcerat vreme de patru ani, în perioada martie 2014- iulie 2018. Miron Mitrea a explicat de unde vine porecla cu care s-a ales Cristi Borcea.

„Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare. Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși”, a declarat Miron Mitrea despre porecla lui Cristi Borcea, notează click.ro.

Cristi Borcea are nouă copii

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

citește și...