Ce note a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. Mesajul inedit transmis de celebrul vlogger

30.06.2020, 15:08
Ce note a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. Mesajul inedit transmis de celebrul vlogger
Ce note a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. Mesajul inedit transmis de celebrul vlogger

Absolvenții clasei a 12-a au aflat marți, 30 iunie, ce note au obținut la Bacalaureat! Printre ei s-a aflat și celebrul vlogger Selly, care în urmă cu o săptămână a susținut examenul maturității.

Deși este renumit pentru milioanele de vizualizări de pe YouTube, se pare că Selly a tras tare în perioade de izolare, pentru a lua cele mai bune note la Bacalaureat.

Selly a învățat pe rupte pentru BAC

Ce note a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. Pe pagina lui de Instagram, vloggerul a făcut publice rezultatele pe care le-a obținut la Bacalaureat.

Selly a susținut examenul în Craiova, locul său de origine, la Liceul Frații Buzești. Membrul Trupei 5Gang a reușit să obțină note foarte mari la la examenul maturității.

Astfel, Selly a avut 9.50 la Limba și Literatura Română, nota 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală obținută de Selly la Bacalaureat a fost de 9.60. Și iubita lui a obținut o medie generală de 9.83, semn că ambii au fost conștienți că trebuie să învețe.

Ce facultate vrea să urmeze

După ce a luat Bacalaureatul cu note mari, Selly a mărturisit că vrea să se mute în Capitală și să urmeze o facultate importantă.

‘La matematică și la biologie îmi place să învăț, iar la română mă obosește învățatul de comentarii, mi se pare fără sens. Limba și literatura română este în general o materie foarte frumoasă, dar tocitul comentariilor pentru examene e o prostie. După BAC voi merge la o facultate pe zonă de business, “Tiffin University se numește’, a spus vloggerul.

S-a certat cu CTP

În urmă cu câteva luni, Selly i-a transmis un mesaj dur gazetarului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta l-a criticat că și-a cumpărat un bolid de 70.000 de euro cu care a făcut ulterior accident.

‘Domnul Cristian Tudor Popescu, un analist politic pe care îl respect a spus despre mine că trebuie să ai niște probleme interioare nu simple, să-ți iei o mașină de 70.000 de euro. Este o porcărie ce a spus, un om cu păreri politice pertinente, de altfel, un analist destul de respectat și cult. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui.

Alegerea de a-ți cumpăra o mașină preumium este o alegere foarte înțeleaptă dacă tu îți permiți mașina aia. De ce? Este o mașină soigură, are tot felul de dotări, tot felul de senzori care te ajută. Pe mine mă ajută foartemult că am camere, că văd cum parchez, mai ales pe mine ca începător.’, a declarat Selly.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

9.50 ROMANA ❤️ 9.60 MATE ? 9.70 BIO ??? CREIER SI EU? ???

O postare distribuită de SELLY (@selly) pe

citește și...