Mirela Vaida s-a testat pentru COVID-19. ”Am așteptat rezultatul cu emoții. Dar trebuia să știu!”

28.05.2020, 12:26
Mirela Vaida s-a testat pentru COVID-19. ”Am așteptat rezultatul cu emoții. Dar trebuia să știu!”

Mirela Vaida a mers să-și facă testul pentu coronavirus. Vedeta a mărturisit că a avut mari emoții în așteptarea rezultatului.

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a decis să meargă să-și facă testul pentru COVID-19.

”M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emoții, cu teamă, cu responsabilitatea pe care o am față de mine și față de copiii mei! Am lucrat continuu în perioada stării de urgență, înainte și după! Continui să merg la muncă zilnic! Am 3 copii mici și am locuit și cu soacra mea în această perioadă! Așadar, persoane vulnerabile în jurul meu… Mi-am dorit să efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19, dar îmi era frică să intru în spitale. Așa că am ales formula cea mai sigură și cea mai rapidă pentru mine! M-am dus în parcarea de la Băneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-în din România, pentru recoltarea de probe biologice! Nu am coborât din mașină, nu am atins nimic și pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât și asta a fost tot!”, a mărturisit vedeta de la ”Acces Direct”.

Are de gând să se testeze periodic

Mirela Vaida a explicat că se va testa periodic pentru coronavirus.

”A durat 3 minute cu totul și, în mai puțin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail! E adevărat, am așteptat rezultatul cu emoții! Dar trebuia să știu! Cred că fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze că boală nu alege! Că relaxarea măsurilor nu înseamnă lipsă de responsabilitate! Dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu are! Mă voi testa periodic și voi avea grijă să respect toate celelalte măsuri se siguranță și de igienă! Din grijă pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de muncă! Dumnezeu să ne ajute! Să fim sănătoși! ???”, a mai spus ea.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță, cântăreață și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Soțul vedetei, Alexandru, insistă să mai aibă și al patrulea copil, o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit că partenerul ei își dorește foarte mult ca ea să rămână iar însărcinată.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că nu am probleme”, spunea Mirela Vaida.

citește și...