Mirela Vaida și-a aniversat soțul. Ce a spus vedeta despre el în direct

04.11.2020, 14:37
Mirela Vaida și-a aniversat soțul. Ce a spus vedeta despre el în direct
Mirela Vaida și-a aniversat soțul. Ce a spus vedeta despre el în direct

Mirela Vaida l-a aniversat pe partenerul ei de viață. Invitată la o emisiune matinală, vedeta i-a transmis un mesaj în direct soțului ei, Alexandru.

Mirela Vaida a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1. Moderatoarea TV a anunțat, printre altele, că astăzi este ziua de naștere a soțului, Alexandru, căruia i-a făcut urări în direct la TV. ”Săracul bărbatul meu, astăzi este ziua lui, cred că cea mai mare bucurie e că am plecat de dimineață. La mulți ani soțului meu!”, a spus Mirela Vaida la matinalul de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

De asemenea, la emisiunea respectivă, Mirela Vaida a vorbit și despre pasiunea sa pentru muzică. „Îmi doresc să nu se uite că eu cânt la bază. Eu cânt, e pasiunea mea și cred că cu acest proiect vreau să mă întorc la matcă. Nu trebuie să se sperie nimeni că nu mă duc să iau pâinea niciunui artist din România, este doar o pasiune de a mea”, a explicat vedeta.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Soțul prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida este extrem de discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Vedeta dezvăluia într-un interviu cu ce se ocupă acesta.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

citește și...