Cum se descurcă Mirela Vaida cu soacra ei în casă. ”Nu poate nici ea singură”

16.05.2020, 10:56
Cum se descurcă Mirela Vaida cu soacra ei în casă. ”Nu poate nici ea singură”
Cum se descurcă Mirela Vaida cu soacra ei în casă. ”Nu poate nici ea singură”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida are o relație extraordinară cu soacra ei, care îi este de mare ajutor în creșterea celor trei copiii.

Mirela Vaida a mărturisit că soacra sa i-a fost de foarte mare ajutor în această perioadă. Vedeta a explicat că se înțelege extrem de bine cu mama soțului ei.

”Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit. Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru.

Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei. Am ajuns la un echilibru după aceste luni petrecute împreună.

Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii. Când ştiu, însă, că este şi ea acasă, e mai simplu. Bona noastră s-a izolat şi ea cu noi la domiciliu, aşa că ne sunt de mare ajutor amândouă. Nouă ne place cu lume multă acasă”, a declarat Mirela Vaida pentru revista Viva.


Deși se înțeleg bine, Mirela Vaida și soacra sa mai au parte de discuții în contradictoriu.

”Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei. Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire.

Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii. I-am lăsat mai liberi, Carla are 5 ani, nu merge încă la şcoală anul acesta, Vladimir are 3 ani şi jumătate, nu îi batem la cap cu prea multe activități, le citim, ne jucăm împreună tot felul de joculețe, însă nu vrem să îi forțăm”, a mai spus prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

citește și...