Mirela Vaida a vorbit despre salariul ei. ”Eu sunt plătită pe ediție”

25.05.2020, 10:43
Mirela Vaida a vorbit despre salariul ei. ”Eu sunt plătită pe ediție”
Mirela Vaida a vorbit despre salariul ei. ”Eu sunt plătită pe ediție”

Mirela Vaida a vorbit despre salariul pe care îl încasează ca moderatoare a emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Mirela Vaida a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. Într-un interviu pe care l-a acordat la emisiunea Danei Săvuică, vedeta a mărturisit că este plătită pe ediție și că suma pe care o primește nu este una fabuloasă.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida, potrivit revistei Viva.

Care a fost primul ei job

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a avut primul job pe vremea când era studentă în anul doi.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, declara Mirela Vaida într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei”, mai spunea ea.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță, cântăreață și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Soțul vedetei, Alexandru, insistă să mai aibă și al patrulea copil, o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit că partenerul ei își dorește foarte mult ca ea să rămână iar însărcinată.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că nu am probleme”, spunea Mirela Vaida.

citește și...