Mirela Vaida s-a pus pe slăbit. ”Nu mă încap rochiile”

14.05.2021, 17:00
Mirela Vaida s-a pus pe slăbit. ”Nu mă încap rochiile”
Mirela Vaida s-a pus pe slăbit. ”Nu mă încap rochiile”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a decis să se pună pe slăbit. Aceasta a început să se antreneze din greu pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește.

Mirela Vaida s-a apucat de sport acasă, cu antrenor personal. „Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se”îngrașă” gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel”, a spus Mirela Vaida în mediul online.

„Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge”, a povestit Mirela Vaida, într-o înregistrare video în care apare în timp ce se antrenează, transmite click.ro.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Vedeta a dezvăluit recent, într-un interviu, care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o până acum de la partenerul ei de viață.

”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „Îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus prezentatoarea de la emisiunea ”Acces Direct”.

Întrebată ce nu i-ar ierta niciodată bărbatului de lângă ea, Mirela Vaida a spus: ”Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”.

citește și...