Mirela Vaida a profitat din plin de vacanță. ”8 ore am stat la plajă”

04.01.2022, 12:51
Mirela Vaida a profitat din plin de vacanță. ”8 ore am stat la plajă”
Mirela Vaida a profitat din plin de vacanță. ”8 ore am stat la plajă”

Prezentatoarea de televiziune Mirela CVaida, în vârstă de 39 de ani, a avut câteva zile de vacanță. Acveasta a ales ca destinație Portugalia, unde s-a relaxat și s-a distrat de minune. A profitat din plin de cele câteva zile libere. ” 8 ore am stat la plajă… să-mi ajunga pân’ la vară!”, le-a mărturisit vedeta prietenilor virtuali.

Pe Mirela Vaida, prima zi a noului an a prins-o în vacanță, în Portugalia, acolo unde prezentatoarea de televiziune s-a simțit perfect.

În ultima zi de vacanță, Mirela Vaida a profitat din plin și a petrecut multe ore la plajă, așa cum le-a dezvăluit ea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida a profitat din plin de vacanță. ”Exact cum îmi place mie”

”Prima zi a Anului Nou ma gaseste exact cum imi place mie: la plaja, fara machiaj, fara alte ganduri, fara planuri de lunga durata, ci doar cu dorinta sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu!”, a scris ea în mediul online în prima zi a anului 2022.

”Ultima zi de vacanta! ? “Decat” 8 ore am stat la plaja… sa-mi ajunga pan’ la vara!”, a adăugat vedeta zilele acestea.

Mirela Vaida e căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe show-uri TV. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre partenerul său de viață și despre relația dintre ei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a declarat aceasta.

Mirela Vaida a mărturisit că și în mariajul său au existat tensiuni, dar ea și partenerul său de viață au reușit să depășească astfel de momente. ”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a explicat vedeta.

citește și...