Mirela Vaida, primele declarații despre plecarea lui Emily Burghelea de la Antena 1! Prezentatoarea tv a făcut-o praf: ‘Pe teatru e foarte bună’

16.06.2020, 19:23
Mirela Vaida, primele declarații despre plecarea lui Emily Burghelea de la Antena 1! Prezentatoarea tv a făcut-o praf: 'Pe teatru e foarte bună'
Mirela Vaida a făcut-o praf pe Emily Burghelea

În urmă o zi, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct! Asistenta emisiunii ‘Acces Direct’ a decis să plece după ce a mărturisit că Vulpița este bătută de Viorel Steganu, iar colegii săi de la Antena 1 știu, dar ignoră acest lucru.

Marți, 16 iunie, Mirela Vaida a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre scandalul imens pornit de Emily Burghelea. Vedeta tv a început emisiunea ‘Acces Direct’ spunând că nu mai are asistentă tv, însă nu a menajat-o deloc pe tânără.

Mirela Vaida s-a arătat deranjată de mărturisirile făcute de Emily, explicând că aceasta a mințit. Nu a ezitat să o facă praf și să scoată la iveală detalii neștiute până acum.

Mirela Vaida a făcut-o praf pe Emily Burghelea

Ce s-a întâmplat în căpșorul ei de 21 de ani ea știe, sper să nu regrete. Ce s-a întâmplat cu Emily ieri? De ce a avut această izbucnire. O să vă spună cei doi. Pentru că Emily a făcut ceva ce nu trebuie să facă în acest weekend. Nu e deontologic, nu e profesional. A încălcat niște reguli. Ea și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu mizerie într-o echipă care a iubit-o foarte mult pe această fată. A făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere, a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e foarte bună’, a spus vedeta tv, în direct.

Mai mult de atât, prezentatoarea tv susține că are și ea foarte multe probe despre cei doi soți, Viorel și Veronica, dar pe care nu vrea să le arate momentan.

Prezentatoarea tv susține că tânăra minte

‘Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel de ce nu a venit Emily să spună pe post. Atunci nu la final de emisiune. Eu eram prima care sunam la 112 făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera.

Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce fânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile’, a mai spus Mirela Vaida, revoltată de toată situația.

citește și...