Mirela Vaida, preocupată de aspectul fizic. ”Ei, da! Nici eu nu mai sunt ce eram odată!”

22.01.2021, 17:06
Mirela Vaida, preocupată de aspectul fizic. ”Ei, da! Nici eu nu mai sunt ce eram odată!”
Mirela Vaida, pregătită să-și facă retușuri. ”Ei, da!!Nici eu nu mai sunt ce eram odată!”

Mirela Vaida este foarte atentă la felul în care arată și cum se prezintă în public, astfel că nu ezită să apeleze la specialiști pentru unele retușuri.

Prezentatoarea de televiziune Mireela Vaida este preocupată de felul în care arată. Aceasta le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a recurs la ajutorul specilauiștilor pentru a arăta cât mai bine.

”Ei, da!! Nici eu nu mai sunt ce eram odata! ? Am riduri, am cearcane, iar televiziunea in format HD scoate in evidenta si ceea ce credeai ca nu ai! ? Am venit la doctor sa ma sfatuiasca si sa vedem ce mai putem ajusta, cum putem imbunatati calitatea pielii! Am mare incredere in el si vi-l recomand, daca aveti nevoie! ?❤️ Eu sunt multumita de rezultate!”, a spus Mirela Vaida.

Ce spune Mirela Vaida despre al patrulea copil

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să mai aibă o fetiță.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit, într-un interviu pentru tvmania.ro, despre eventualitatea de a a avea al patrulea copil.

„Toată lumea mă întreabă ? N-am spus niciodată că nu-l mai fac, mă gândesc doar că poate ar trebui să îmi mai dau o pauză, de un anişor aşa, după care încep să mă gândesc. E destul de greuţă provocarea asta cu 3 copii, mai ales că au fost şi grădiniţele închise, am avut şi de lucru zi de zi, cumva a fost o periooadă destul de aglomerată. Dacă ar mai veni şi un bebeluş, chiar ar fi… Însă nu îti ascund faptul că mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită. Asta ar fi dorinta noastră perpetuă şi nerostită, la care chiar ne gândim serios”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...