Mirela Vaida, pictorial neașteptat. ”Am primit provocarea de a deveni un pic Madonna”

30.10.2020, 11:10
Mirela Vaida, pictorial neașteptat. ”Am primit provocarea de a deveni un pic Madonna”
Mirela Vaida, pictorial neașteptat. ”Am primit provocarea de a deveni un pic Madonna”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a realizat o ședință foto în care a încercat să o întruchipeze pe diva muzicii pop, Madonna.

Mirela Vaida a dat publicității, pe contul său de Facebook,  mai multe imagini de la ședința foto pe care a realizat-o.

”In urma cu 20 de ani debutam in televiziune! ? Adica, in toamna anului 2000 concuram la emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns in finala nationala datorita personajului pe care il interpretam: MADONNA! Azi am primit, absolut ca o coincidenta, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair si make-up!”, a spus ea.

In urma cu 20 de ani debutam in televiziune! ? Adica, in toamna anului 2000 concuram la emisiunea “Ploaia de Stele” de…

Publicată de Mirela Vaida pe Joi, 29 octombrie 2020

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

citește și...