Mirela Vaida merge de două ori pe an la medicul estetician. ”Pentru că mi-o cere meseria și vârsta”

13.02.2022, 12:29
Mirela Vaida merge de două ori pe an la medicul estetician. ”Pentru că mi-o cere meseria și vârsta”
Mirela vaida merge de două ori pe an la medicul estetician. ”pentru că mi-o cere meseria și vârsta”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a mărtursit că trece pragul cabinetului medicului estetician de două ori pe an. Vedeta le-a explicat admratorilor săi din  mediul online ș care este motivul.  ”Da, merg la medicul estetician pentru ca mi-o cere meseria si varsta!”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a dezvăluit în mediul onliine că obișnuiește să apeleze la serviciile esteticianului.

Prezentatoarea TV merge la cabinet de două ori pe an.

Mirela Vaida merge de două ori pe an la medicul estetician.  ”Cred în frumusețea naturală, autentică”

Mirela Vaida le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea în mediul onlne că nu și-a făcut intervenții estetice până acum și că apelează la estetician doar pentru îngrijirea tenului.

”Da, merg la medicul estetician pentru ca mi-o cere meseria si varsta! ?☺️? Nu, nu am facut interventii chirurgicale, desi, peste vreo 20 ani, daca va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de doua ori pe an pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcanele, pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea si sanatatea pielii! Cred in frumusetea naturala, autentica si in fizionomia “lasata de Dumnezeu”! Tocmai de aceea fac tot posibilul sa le pastrez cat mai mult timp!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de socalizare.

Mirela Vaida are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre eventualitatea de a avea al patrulea copil într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus ea.

citește și...