La ce intervenție vrea să recurgă Mirela Vaida. ”Să vă țineți bine când voi apărea”

27.05.2021, 12:29
La ce intervenție vrea să recurgă Mirela Vaida. ”Să vă țineți bine când voi apărea”
La ce intervenție vrea să recurgă Mirela Vaida. ”Să vă țineți bine când voi apărea”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida le-a dezvăluit prietenilor virtuali la ce intervenție vrea să recurgă.

Mirela Vaida vrea să se lase pe mâna esteticianului pentru o operație de rinoplastie ultrasonică.

”Cred ca stiti ce nas stramb am, din nastere! ? M-am nascut cu o deviatie… de sept! ? Am incercat sa o repar, prin operatie cu “dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc… Rinoplastia Naturala Ultrasonica presupune mult mai mult de atat. Incepe de la planificarea si “design”-ul nasului nou, care trebuie sa fie natural, proportional si in armonie cu fata. Apoi implica tehnicile chirurgicale ce sunt cele mai putin distructive si ce prezerva cat mai mult din structurile naturale ale nasului.Toate acestea duc la rezultatul final ce este mai mult decat suma tuturor componentelor: dara durere, fara vanatai, fara tampoane si comprese in nas, respiratie pe nas imediat de la trezirea din operatie, recuperare rapida, proportii naturale si armonioase = Rinoplastia Naturala Ultrasonica! Pe mine m-a convins! Imi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar sa va tineti bine cand voi aparea cu un nas drept si carn, ca la 20 de ani!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Vedeta a dezvăluit recent, într-un interviu, care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o până acum de la partenerul ei de viață.

”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „Îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus prezentatoarea de la emisiunea ”Acces Direct”.

Întrebată ce nu i-ar ierta niciodată bărbatului de lângă ea, Mirela Vaida a spus: ”Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”.

citește și...