Mirela Vaida, la capătul puterilor din cauza femeii care a atacat-o cu un bolovan! Ce decizie au luat judecătorii

07.07.2021, 07:56
Mirela Vaida, la capătul puterilor din cauza femeii care a atacat-o cu un bolovan! Ce decizie au luat judecătorii
Mirela Vaida, la capătul puterilor din cauza femeii care a atacat-o cu un bolovan! Ce decizie au luat judecătorii

Mirela Vaida nu mai are liniște de când a fost atacată cu un bolovan, chiar în platoul emisiunii „Acces Direct”, în luna martie a acestui an.

Femeia care a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. La aflarea veștii, prezentatoarea tv a răbufnit și a mărturisit că trebuia să fie trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

Mirela Vaida, șocată de decizia luată de judecători

Mirela Vaida nu are de gând să stea cu mâinile în sân și vrea să meargă până în pânzele albe pentru a opri atacurile repetate ale agresoarei sale. Vedeta tv este decisă să ceară schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o și care i-a pus viața în pericol.

În urmă cu o lună, agresoarea Antoneta a încercat din nou să intre în platoul emisiunii, spărgând geamurile de la intrarea în sediu. Atunci, femeia a fost internată.

„Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi-e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă! Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!”, a spus Mirela Vaida, plângând la „Acces Direct”.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiunea ”Acces Direct”

În luna martie a acestui an, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte.

Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

 

citește și...