Mirela Vaida, după cazurile de coronavirus de la ”Acces Direct”. ”Stăm cu frica-n sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla”

29.07.2020, 09:36
Mirela Vaida, după cazurile de coronavirus de la ”Acces Direct”. ”Stăm cu frica-n sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla”
Mirela Vaida, după cazurile de coronavirus de la ”Acces Direct”. ”Stăm cu frica-n sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a făcut alte declarații după cazurile de coronavirus din cadrul echipei de la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

Mirela Vaida a anunțat marți pe contul său de socializare că un alt membru al echipei de la emisiunea ”Acces Direct” a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a afirmat că vestea a fost aflată luni seară, iar că șefii au luat decizia ca începând de marți, 28 iulie 2020, toți membrii echipei ”Acces Direct” să rămână acasă.

Vestea a venit la doar câteva zile după ce s-a aflat că Vulpița și Viorel Stegaru, cei doi invitați ai emisiunii ”Acces Direct”, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Moderatoarea a făcut noi declarații despre cazurile de coronavirus din cadrul echipei de la emisiunea ”Acces Direct”.

 

„Așa cum știti, săptămâna trecută cei doi invitați permanent în ultimele luni în emisiune au fost depistați pozitiv cu coronavirus, așa încât toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați”, a declarat Mirela Vaida la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Se pare însă că și unii dintre colegii care în acest weekend au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău și în urma testării au ieșit și ei pozitivi”, a adăugat ea.

Mirela Vaida a ținut să precizeze că ea se simte bine și că nu are niciun simptom, însă va sta în izolare timp de 14 zile.

„Eu mă simt foarte bine, nu am absolut niciun simptom, copiii mei se simt foarte bine. Stăm cu frica în sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla în următoarea perioadă. (…) Voi sta în izolare 14 zile. (…) Doamne ferește, să nu fiu nevoită să vă dau alte vești. Deocamdată toată lumea e bine”, a explicat vedeta.

Urma să aibă spectacol sâmbătă


Mirela Vaida urma să urce pe scenă sâmbătă, la Grădina de Vară din Herăstrău, însă din cauza situației în care se află aceasta nu va mai putea fi prezentă la spectacol.

”Din cauza perioadei în care va trebui să stau în izolare, sâmbătă seară nu voi putea juca la Grădina de Vară din Parcul Herăstrău, însă colegii mei, împreună cu orchestra și baletul Teatrului de Revistă v-au pregătit un spectacol minunat!! Mergeți să-l vedeți, dacă aveți posibilitatea! “Cu masca sau fără masca, oamenii vor să zâmbească!” ??? Sâmbătă, 1 august, ora 20! Vă pup cu drag!”, a anunțat Mirela Vaida pe contul său de socializare.

citește și...