Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida la ”Acces Direct”. ”Asta n-am mai făcut-o până acum”

06.10.2020, 11:42
Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida la ”Acces Direct”. ”Asta n-am mai făcut-o până acum”
Ce s-a întâmplat în emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1. ”Asta n-am mai făcut-o până acum”

Mirela Vaida a luat-o pe fiica sa cea mare, Carla, cu ea la serviciu, la emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1.

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a mers la serviciu, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, cu fetița sa, Carla. Vedeta a mărturisit că a luat-o pe aceasta cu ea la muncă pentru că nu a avut unde să o lase.

”Fetița mea Carla a a venit să mă viziteze, mi-a promis că este cuminte, s-a îmbrăcat în rochița de Crăciun, și-a pus pamponul roșu. Asta n-am mai făcut-o până acum, dar dacă nu, unde să-i ducem, ce să facem cu ei. Mi-a promis că stă acolo departe, distanțată, linișită și tăcută”, a explicat Mirela Vaida, citată de spynews.ro.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

citește și...