Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită”

12.01.2021, 14:43
Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită”
Mirela Vaida, despre al patrulea copil. ”Mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să mai aibă o fetiță.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit, într-un interviu pentru tvmania.ro, despre eventualitatea de a a avea al patrulea copil.

„Toată lumea mă întreabă ? N-am spus niciodată că nu-l mai fac, mă gândesc doar că poate ar trebui să îmi mai dau o pauză, de un anişor aşa, după care încep să mă gândesc. E destul de greuţă provocarea asta cu 3 copii, mai ales că au fost şi grădiniţele închise, am avut şi de lucru zi de zi, cumva a fost o periooadă destul de aglomerată. Dacă ar mai veni şi un bebeluş, chiar ar fi… Însă nu îti ascund faptul că mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită. Asta ar fi dorinta noastră perpetuă şi nerostită, la care chiar ne gândim serios”, a declarat Mirela Vaida.

Ce fel de mămică este Mirela Vaida

Vedeta de televiziune a afirmat că este o mamă permisivă.

„Din păcate pentru mine şi cred că şi pentru copii, sunt o mămică destul de permisivă”, a spus aceasta.

”Îi las pe ei să înveţe din experienţă… Eu sunt pe principiul lasă copilul să se simtă bine”, a completat ea.

Problemele cu care s-a confruntat Mirela Vaida înainte de a deveni mămică

Mirela Vaida a făcut mărturisiri despre perioada de dinainte de a deveni mămică pentru prima dată. Vedeta a pierdut două sarcini înainte de a avea primul copil. Mirela Vaida a povestit, pentru revista Viva, cum a reușit să treacă peste pierderea celor două sarcini.

”Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată… Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri”, a declarat vedeta de televiziune.

”Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a adăugat ea.

 

citește și...