Ce decizie a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în direct, la tv. Prezentatoarea tv se teme pentru viața ei

20.03.2021, 13:56
Ce decizie a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în direct, la tv. Prezentatoarea tv se teme pentru viața ei

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida, a fost atacată în direct, la tv, de o femeie dezbrăcată, care a pătruns în platoul emisiunii ‘Acces Direct’. 

Prezentatoarea a trăit teroarea în direct, la tv, după ce a fost atacată cu un bolovan. În timp ce prezenta subiectele emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a aruncat un bolovan spre ea. Din fericire, incidentul nu s-a terminat tragic.

Mirela Vaida se teme după ce a fost atacată în direct, la tv

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, plângând, după ce femeia a fost imobilizată de colegii din staff.

Deși a trecut prin clipe de groază în propria emisiune, Mirela Vaida nu a anulat vacanța la munte din acest weekend, promisă copiilor. Vedeta a plecat la munte, în Poiana Brașov, alături de familie. Micuții vedetei au început lecțiile de ski, motiv pentru care mama lor nu a dorit să se strice distracția.

“Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit, am ajuns la munte, pentru că era pregătit un weekend la munte cu familia. Încă sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ceea ce am trăit eu astăzi (n.r. vineri), pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.

Mai multe detalii o să am, cred, luni de la poliție și tot luni cred că voi fi în stare să vă spun ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o ușă de serviciu pe unde ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile, într-adevăr, poate intră oricine”, a povestit Mirela Vaida pe InstaStory.

citește și...