Mirela Vaida dă din casă. ”Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața”

28.06.2022, 16:45
Mirela Vaida dă din casă. ”Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața”
Mirela Vaida dă din casă. ”Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a făcut mărturisiri despre mariajul cu Alexandu, bărbatul împreună cu care are trei copii. Aceasta a dezvăluit că ajunge să se întâlnească rarr cu partenerul ei de viață. ”Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața”, a povestit Mirela Vaida în cadrul unui podcast.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena Stars, a mărturisit, la podcastul lui Valentin Sanfira,  că nu mai doarme în același pat cu soțul ei, pentru că de multe ori ea ajunge să adoarmă lângă cei mici.

Mirela Vaida dă din casă.”Zic: ”Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?”. Al meu zice: ”Da, dar și când te prind…””

 

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: ”Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?”. Al meu zice: ”Da, dar și când te prind…””, a declarat Mirela Vaida la podcastul lui Valentin Sanfira, potrivit revistei Avantaje.


Mirela Vaida a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică, mărturisind că și-ar dori să aibă fetițe gemene: „Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”.

citește și...