Mirela Vaida dă detalii din mariajul ei. ”Nu e doar lapte şi miere între noi”

25.09.2021, 16:43
Mirela Vaida dă detalii din mariajul ei. ”Nu e doar lapte şi miere între noi”
Mirela Vaida dă detalii din mariajul ei. ”Nu e doar lapte şi miere între noi”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, este căsătorită cu Alexandru din anul 2009. Cei doi au împreună doi copii. Mirela Vaida a dat detalii din mariajul său. ”Nu e doar lapte şi miere între noi”, a mărturisit moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre partenerul său de viață și despre relația dintre ei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a declarat aceasta.

Mirela Vaida dă detalii din mariajul ei. ”Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat”

Mirela Vaida a mărturisit că și în mariajul său au existat tensiuni, dar ea și partenerul său de viață au reușit să depășească astfel de momente.

”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a explicat vedeta.

 

Mirela Vaida dă detalii din mariajul ei. Ce spune  despre al patrulea copil

Mirela Vaida a vorbit și despre eventualitatea de a avea al patrulea copil. ”Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus ea.

”Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a adăugat prezentatoarea TV.

citește și...