Mirela Vaida, amintiri de la debutul ei în televiziune. ”Mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă”

13.11.2020, 12:50
Mirela Vaida, amintiri de la debutul ei în televiziune. ”Mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă”
Mirela Vaida, amintiri de la debutul ei în televiziune. ” Mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida și-a amintit de începuturile carierei sale pe micile ecrane.

Mirela Vaida este astăzi o prezență obișnuită pe micile ecrane. Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, și-a amintit de începuturile ei în televiziune, despre care a povestit în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”În televiziune, am pornit de la munca de jos, de la munca de teren, tot ce înseamnă editare, adunări de informații, materiale, sunat invitați, pregătit efectiv rubrica pe care o aveam de prezentat într-un matinal, dar îmi dau seama că, fără această etapă, nu aş fi ajuns poate unde sunt astăzi. Eu venisem să fac Facultatea de Drept şi după aceea habar nu aveam ce urma să se întâmple cu mine, dar iată că destinul m-a adus în televiziune şi sunt aici de 16 ani, încă făcând emisiuni zilnic în direct. O chestiune care te rutinează şi te oboseşte foarte mult, dar care, pe mine personal, mă şi provoacă foarte mult.Primele amintiri de pe micul ecran sunt emoțiile. În prima emisiune am intrat într-o bluză de trening albastră, cu foarte multe culori pe mâneci, pentru că nu ne îmbrăca nimeni acum 16 ani, şi stau şi mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă, care nu era atunci pentru orice tânăr”, a dezvăluit ea.

Au trecut 16 ani de la debutul Mirelei Vaida în televiziune


Mirela Vaida a explicat că au trecut 16 ani de când a debutat în televiziune.

În același interviu, vedeta a afirmat că a ajuns în televiziune dintr-o întâmplare.

”Eu am debutat în televiziune dintr-o întâmplare. Mă aflam în Bucureşti, studentă la Facultatea de Drept, căministă, plecată de acasă fără voia părinților, care îmi dădeau toată energia lor, tot sprijinul lor la Iaşi. Cu toate astea, am simțit că nu pot să mă dezvolt acolo, în primul rând pentru că voiam să fiu independentă, voiam să îmi iau viața în mâini, să plec, să mă desprind de cuib şi să învăț lucruri noi. Aşa că am venit în Bucureşti, am terminat Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucureşti, cu rezultate zic eu foarte bune, dar a fost şi nevoie să mă angajez, pentru că deja Capitala venea la pachet cu alte cheltuieli. Dacă voiai să ieşi în afara căminului, să te îmbraci mai altfel decât aveai tu în geamantanul de acasă, trebuia să munceşti. Ori, asta m-a determinat să dau un casting şi să intru în televiziune. Au trecut 16 ani de atunci şi mă gândesc cu emoție că nu ştiu când au trecut”, a mai spus prezentatoarea TV.

citește și...