Mirela Vaida, declarație neașteptată: ”Nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate”

12.05.2020, 14:35
Mirela Vaida, declarație neașteptată: ”Nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate”
Mirela Vaida, declarație neașteptată: ”Nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a făcut o comparație neașteptată între cuplul Veronica și Viorel Stegaru, invitații ei din ultima perioadă de la emisiunea ”Acces Direct” și fostul cuplu format din Monica Gabor și Irinel Columbeanu.

Mirela Vaida a fost ținta multor comentarii din cauza Vulpiței și a lui Viorel, pe care i-a tot avut invitați în emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

Înt-un interviu pentru dcnews.ro, Mirela Vaida a făcut o pararelă între cei doi și celebrul cupu de odiniaoră Monica Gabor-Irinel Columbeanu.

„Lumea a înțeles că ei (n.r. Vulpița și Viorel) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Eu nu știu dacă ei vor reuși să facă ceva cu treaba aceasta. Eu le spun, în fiecare zi, că au o șansă! Trec acum prin niște experiențe care le-au schimbat radical viața. Toată lumea îi cunoaște. Eu cred că este o mare diferență între Veronica de acum patru luni și Veronica cea de astăzi. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

”Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva?”

În comparația făcută între cei doi invitați ai săi și Monica Gabor și Irinel Columbeanu, Mirela Vaida a afirmat că ultimii doi nu au fost vreun model de moralitate.

„Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot.

A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

citește și...