Simona Gherghe, despre revenirea la TV. Vedeta a oferit detalii

23.04.2020, 13:22
Simona Gherghe, despre revenirea la TV. Vedeta a oferit detalii
Simona Gherghe, despre revenirea la TV. Vedeta a oferit detalii

Simona Gherghe i-a acordat un interviu lui Cristi Brancu, în care a vorbit despre revenirea ei pe micile ecrane.

Simona Gherghe a renunțat la televiziune după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a făcut declarații despre revenirea sa la TV.

”A fost momentul pe care eu îl preconizam ca întoarcerea mea a coinchis cu momentul pandemiei și atunci asta e. Îmi convine mai mult să stau acasă și să îi protejez pe ai mei, să o protejez pe mama decât să fi ieșit acum”, i-a declarat Simona Gherghe lui Cristi Brancu.


”Cu siguranță mă voi întoarce, pentu că asta e profesia mea, asta fac de 19 ani – televiziune. Mi-e dor de adrenalina aia a live-ului, mi-e dor de interacșiunea cu oamenii. Aș fi început un proiect de televiziune dacă nu ar fi fost nebunia asta cu carantina și cu faptul că s-au oprit foarte multe producții. Îmi doresc o emisiune care să mă reprezinte în acest moment al vieții.

Pentru că eu am renunțat la emisia ”Acces Direct” nu pentru că eram în concediu postnatal, dar eu am considerat că nu mi se mai potrivea. Dar așa cum sunt eu acum nu mai aveam ce să caut în povestea aia. Și atunci, când o să mă întorc, cu siguranță o să aleg ceva care să mă definească. Nu pot să spun acum, pentru că lucrurile sunt în aer pentru toată lumea. Trebuie să discut cu proiectul în față”, a adăugat Simona Gherghe.

citește și...