Mirela Vaida a răbufnit și i-a luat apărarea Vulpiței, în direct! Prezentatoarea tv l-a făcut praf pe băbatul care a făcut publice imagini indecente cu soția lui Viorel

18.08.2020, 15:38
Mirela Vaida a răbufnit și i-a luat apărarea Vulpiței, în direct! Prezentatoarea tv l-a făcut praf pe băbatul care a făcut publice imagini indecente cu soția lui Viorel
Mirela Vaida a răbufnit și i-a luat apărarea Vulpiței, în direct! Prezentatoarea tv l-a făcut praf pe băbatul care a făcut publice imagini indecente cu soția lui Viorel/ foto: captura video

Luni, 17 august, a început un nou sezon ‘Acces Direct’, iar soții Stegaru au fost din nou în centrul atenției. În special Vulpița, care este protagonista unor imagini indecente, după ce un bărbat ar fi făcut totul public.

Supărată că nimeni nu o crede, Veronica Stegaru a izbucnit în lacrimi și a mărturisit în fața telespectatorilor Antenei 1 că nu l-a înșelat pe Viorel când a plecat acasă la Blăgești. Pe de altă parte, o persoană a informat echipa ‘Acces Direct’ că tânăra s-a întâlnit cu un bărbat. Vizibil afectată, soția lui Viorel Stegaru a părăsit imediat platoul emisiunii.

Vulpița a fost filmată în ipostaze indecente

Nu m-am întâlnit cu nimeni. Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine’, a spus Veronica, în direct, la tv.

Cea care i-a luat apărarea a fost chiar prezentatoarea emisiunii ‘Acces Direct’, Mirela Vaida, care l-a făcut praf pe cel care a făcut publice imaginile intime cu Vulpița.

Mirela Vaida a tunat și fulgerat în direct

‘Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa’, a spus nervoasă moderatoarea show-ului de la Antena 1.

Mai mult de atât, Mirela Vaida a ținut să le transmită telespectatorilor că povestea de viață a soților din Blăgești poate fi o lecție de viață pentru toți.

‘Putem să învățăm cum să avem grijă de copii, de neveste, cum să ne educăm fetele noastre, cum să fim atenți la nefericirile lor. În primul rând, totul pornește de la educație, iată unde se poate ajunge. Veronica nu este o fată rea, Veronica este un om naiv, această naivitatea vine din neîncrederea în ea, din lipsurile materiale, afective, din neîmplinirile ei. Ca ei, 48% dintre noi am aflat că suntem analfabeți funcționali. Asta este o realitate’, a mai spus aceasta.

citește și...