Ce face Vulpița după ce a fost diagnosticată cu coronavirus! Cum s-a dat de gol pe rețelele de socializare

27.07.2020, 22:47
Ce face Vulpița după ce a fost diagnosticată cu coronavirus! Cum s-a dat de gol pe rețelele de socializare
Ce face Vulpița după ce a fost diagnosticată cu coronavirus! Cum s-a dat de gol pe rețelele de socializare

Vulpița și soțul ei, Viorel, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, în urmă cu câteva zile. Soții din Blăgești erau invitații permanenți ai emisiunii ‘Acces direct’, motiv pentru care platoul de filmare de la Antena 1 a fost dezinfectat. În plus,  producătorii au decis ca în locul unei ediții ce trebuia transmisă live să fie difuzată o alta, înregistrată.

Veronica Stegaru a fost plecată o săptămână în satul său natal, Blăgești, iar când s-a întors a acuzat stări de rău. Conducerea Antena 1 a decis să îi testeze pe ea și soțul său, rezultatele fiind pozitive.

Mirela Vaida a făcut anunțul

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a anunțat că situația la Antena 1 este una foarte serioasă, însă se pare că Vulpița nu prea ține cont de acest lucru. Sau cel puțin așa reiese din ultima postare a tinerei de pe Instagram.

‘Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine’, a susținut Mirela Vaida.

Veronica Stegaru a dorit să își liniștească fanii, așa că a postat o imagine cu ea pe rețelele de socializare, dar acest lucru i-a adus numai critici. Se pare că tânăra nu este internată în spital, așa cum ar trebui după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, ci se află într-o localitate din Argeș.

Ce a postat pe Instagram

‘Mulțumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu ma simt rău acum. Viorel e și el bine’, este mesajul postat de Vulpița pe Instagram.

‘Ai covid și pleci la plimbare?’, ‘ Au coronavirus și ea face poze și se duce la plimbare’, ‘ Când ai Corona ai voie sa ieși și pe afara?!! Întreb ca na.. Mirela Vaida a spus ca au fost amândoi confirmați pozitiv după test’, ‘E vopsita deci poza nu e veche’, au fost o parte dintre mesajele internauților.

După ce fanii au criticat-o că a mințit în legătură cu diagnosticul de coronavirus, Vulpița a revenit cu o nouă fotografie, în care preciza că poza este mai veche și îi roagă pe prietenii virtuali să nu dea comentarii fără rost.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Poza @radurotaru_ Cu gândul la plimbare… ?? Poza e veche, sa va abțineți de la comentarii fără rost

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

citește și...