Emily Burghelea a răbufnit după ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu coronavirus! Ce a avut de spus fosta asistentă tv

03.08.2020, 16:15
Emily Burghelea a răbufnit după ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu coronavirus! Ce a avut de spus fosta asistentă tv
Emily Burghelea a răbufnit după ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu coronavirus! Ce a avut de spus fosta asistentă tv

Emily Burghelea, fosta asistentă tv de la ‘Acces direct’, a răbufnit după ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu coronavirus. Blondina a făcut declarații ireale despre felul în care cei doi soți din Blăgești ar fi fost contaminați cu COVID-19.

Emisiunea ‘Acces direct’ a fost suspendată temporar, după ce Vulpița și Viorel au contractat coronavirusul, dar și mai mulți membri ai echipei de la Antena 1. Drept urmare, toată lumea a intrat în carantină la domiciliu, printre care și prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la Antena 1

După ce s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru au fost infectați, Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii, a făcut lumină în acest caz. Aceasta a mărturisit că era de așteptat ca trustul Intact să devină un focar de infecție, deoarece nu se respectau deloc normele impuse de autorități.

‘Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat.

Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întamplat. Acces Direct a devenit un focar de infecție iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă. La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască. Cred că încă mai am acel clip în telefon. Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc. Se pare că am demisionat la timp. Din nefericire, în urma mea au rămas oameni care acum suferă din cauza conducerii. Sper din suflet ca toate persoanele afectate să treacă cu bine peste acest hop. Le doresc multă sănătate și înțelepciune’, a spus Emily Burghelea într-un live pe pagina ei de Instagram.

S-a certat și cu Mirela Vaida

Emily Burghelea a transmis un mesaj cu subînțeles și pentru Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii. Șefilor din Antena 1 nu le-a picat deloc bine faptul că vedeta a decis să spună adevărul despre agresiunile la care o supune Viorel pe Vulpița.

‘De cand mi-am dat demisia am inceput sa traiesc in alt mod. Am fost dezorientata la inceput, agasata si speriata insa acum ma simt mai in forma ca niciodata. Sunt odihnita, increzatoare si linistita. Stiu ca am facut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma. Mi-am facut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevarul adevarat este la mine. Am toate dovezile care demonstreaza asta insa nu vreau sa demonstrez nimic nimanui’, scria blondina pe Instagram.

citește și...