Mirela Vaida a răbufnit la adresa autorităților. ”Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri?”

08.11.2021, 12:03
Mirela Vaida a răbufnit la adresa autorităților. ”Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri?”
Mirela Vaida a răbufnit la adersa autorităților. ”Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri?”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a transmis un mesaj categoric la adresa autorităților legat de începerea școlii. ”Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri?De ce unii încep lcoala fizic…, iar alții rămân acasă, în online ”, a comentat aceasta. Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a comentat, pe contul său de socializare despre începerea școlii în contextul pandemiei de coronavirus.

Sorin Cîmpeanu, ministrul interimar al Educaţiei, anunţa vineri că şcoala va începe pe 8 noiembrie pentru toţi elevii şi preşcolarii atât din învăţământul de stat, cât şi privat, menţionând că se vor desfăşura cursuri cu prezenţă fizică în unităţile în care rata de vaccinare anti-COVID a întregului personal este de peste 60%.

Mirela Vaida a răbufnit la adresa autorităților.”Dacă nu vor să se vaccineze unele cadre didactice, din varii motive, niciodată, ne țineți în online până la vacanța mare?”

”Domnilor guvernanti, de ce va razbunati pe copiii nostri? De ce unii incep scoala fizic de maine, iar altii raman acasa, in online, cu ochii mijiti in calculator sau laptop (daca le au si pe astea, ca stim ca multi copii devaforizati nu au nici macar curent electric), de ce ne faceti victime colaterale pe noi, parintii si copiii nostri? Daca unele cadre didactice s-au vaccinat sau nu este fix alegerea lor! Fiecare e stapan pe viata si pe corpul lui! Va spune una care s-a vaccinat si cu doza a 3-a, dar care nu ii judeca pe cei ce n-au facut-o! Ce legatura are asta cu procesul de educare si de invatare? Cu ce au gresit niste copii care fix acum invata deprinderile si motivatiile mersului la scoala? Cum ii explic eu copilului meu de 6 si celuilat de 5 ani ca el nu merge maine la scoala, dar vecinul lui merge? Ce sa fac? Sa dau vina pe invatator sau educator? Sa il fac dusmanul copilului? Sa ii zic ca din cauza lui copilul meu nu va invata sa scrie sau sa citeasca si nu isi va vedea colegii?”, a scris Mirela Vaida pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Este obligatorie vaccinarea? Nu! Atunci de ce folosesti aceste masuri de pedeapsa asupra noastra, cadre didactice, parinti si copii? De ce nu ati anuntat aceste masuri in urma cu 2 saptamani, inainte de vacanta, astfel incat cine voia sa se vaccineze dintre cadrele didactice, sa aiba si timp sa o faca? E normal sa aflam vineri seara ca, de luni, aproape jumate din scolile din Romania vor functiona online? Cu ce drept va bateti joc, totusi, de soarta acestor copii? N-ati vrut decat sa aruncati pisica neagra in comunitatea parinti-scoala, sa ne spalam noi pe cap cu ceea ce n-ati fost in stare sa reglementati intr-un an si jumatate! Nu v-ati asumat nicio decizie si ne-ati lasat pe noi sa ne razboim cu nevaccinatii din scoli! Domnilor, aveti pe constiinta o intreaga generatie de elevi care nu a inteles nimic din ultimii 2 ani! In unele localitati cu indice de 15 la mie incepe scoala fizica, de exemplu, iar in localitati cu 8 la mie se sta acasa, pentru ca nu s-au vaccinat inca 2 sau 3 cadre didactice dintr-o scoala comunala! Este normal? Este logic? Este moral? Si pentru ce perioada va functiona aceasta hotarare de Guvern? Daca nu vor sa se vaccineze unele cadre didactice, din varii motive, niciodata, ne tineti in online pana la vacanta mare? Va intreb ca un parinte, fiica de cadru didactic vaccinat, si el, cu doza 3, dar care se gandeste doar la asta: cu ce au gresit copiii nostri ca sa plateasca pentru toata lipsa voastra de competenta?”, a mai scris vedeta TV.

citește și...