Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, la tv! Prezentatoarea nu s-a mai putut abține: ‘Un moment extrem de greu’

09.02.2021, 17:27
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, la tv! Prezentatoarea nu s-a mai putut abține: 'Un moment extrem de greu'
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, la tv! Prezentatoarea nu s-a mai putut abține: 'Un moment extrem de greu'

La sfârșitul săptămânii trecute, Mirela Vaida a trecut prin momente emoționante în timpul emisiunii ‘Acces direct’. Vedeta a avut-o invitată pe solista de muzică populară Marcela Fota, cea căreia i-a decedat soțul de curând. 

Marcela Fota a mărturisit momentele grele de care a avut parte după pierderea partenerului ei de viață. Acest lucru nu a lăsat-o indiferentă pe Mirela Vaida, care nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a izbucnit în lacrimi, la tv.

Mirela Vaida a plâns la tv

Artista a dezvăluit că nu și-a revenit după moartea soțului său, care s-a stins din viață la o zi după Crăciun. Prezentatoarea emisiunii tv nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Marcela Fota a venit însoțită de sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu.

‘Un moment extrem de greu. În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină’, a spus Mirela Vaida, la Antena 1.

Marcela Fota, mărturisiri în lacrimi despre moartea fulgerătoare a soțului

Solista de muzică populară Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului său, Minel. Bărbatul a făcut infarct, anul trecut, a doua zi de Crăciun, la un centru de copiat acte din Craiova.

‘Iau lucrurile așa cum sunt și încerc sa văd o luminiță în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă știe veselă și plină de viață. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineața și aveam de rezolvat niște treburi. Plecaserăm să declarăm ceva la Taxe și Impozite. Am plecat amândoi și m-am întors singură. El era un bărbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese câteva kilograme, se îmbrăca și îmi amintesc că i-am zis: «ce bărbat sexos am!» Am plecat de acasă cu mașini diferite.

Am parcat mașina la patru mașini de mașina lui. El a oprit să facă niște copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă și l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâți că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare‘, a povestit solista, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “Acces Direct de Weekend”.

citește și...