Ce înălțime are Mirela Vaida. ”Mereu am suferit de faza asta”

26.01.2021, 15:09
Ce înălțime are Mirela Vaida. ”Mereu am suferit de faza asta”
Ce înălțime are Mirela Vaida. ”Mereu am suferit de faza asta”
Mirela Vaida, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că mereu și-a dorit să fie mai înaltă. Aceasta a dezvăluit ce înălțime are.
Vedeta de televiziune Mirela Vaida măsoară 1,58 metri în înălțime. Aceasta a afirmat, într-un interviu pentru revista Viva, că a suferit că este mică de statură.
”Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău, dar apoi mi-am zis că, dacă până acum am putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am. Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida: ”Dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată”

Mirela Vaida a comentat și despre cum arată atunci când nu este machiată.

Prezentatoarea TV a recunoscut că deși este mai palidă când nu este fardată, nu este deloc deranjată de acest lucru.

”Nemachiată sunt mai palidă la față, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alții spun că sunt mai ştearsă. Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu postez pe Instagram aşa, deci… Lumea trebuie să înțeleagă că e foarte important să te simți tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa mai sus-menționată.

Mirela Vaida e căsătorită și are trei copii

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit, într-un interviu pentru tvmania.ro, despre eventualitatea de a a avea al patrulea copil.

„Toată lumea mă întreabă ? N-am spus niciodată că nu-l mai fac, mă gândesc doar că poate ar trebui să îmi mai dau o pauză, de un anişor aşa, după care încep să mă gândesc. E destul de greuţă provocarea asta cu 3 copii, mai ales că au fost şi grădiniţele închise, am avut şi de lucru zi de zi, cumva a fost o periooadă destul de aglomerată. Dacă ar mai veni şi un bebeluş, chiar ar fi… Însă nu îti ascund faptul că mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită. Asta ar fi dorinta noastră perpetuă şi nerostită, la care chiar ne gândim serios”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...