Mirela Vaida a anunțat că a încetat colaborarea cu Vulpița și soțul ei! Ce se întâmplă acum cu tânăra

15.07.2020, 14:02
Mirela Vaida a anunțat că a încetat colaborarea cu Vulpița și soțul ei! Ce se întâmplă acum cu tânăra
Mirela Vaida a anunțat că a încetat colaborarea cu Vulpița și soțul ei! Ce se întâmplă acum cu tânăra

Marți seară, 14 iulie, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ‘Acces direct’, a anunțat că Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, nu vor mai apărea în cadrul show-ului de la Antena 1.

De altfel, ieri a fost ultima dată când cei doi soți au mai apărut la tv. Vulpița, pe numele său adevărat Veronica, s-a întors în localitatea natală, Blăgești, județul Vaslui.

Ce a spus Mirela Vaida la adresa Vulpiței

Cât timp s-a aflat la București, tânăra a lansat mai multe melodii împreună cu diverși artiști. Mirela Vaida a fost cea care a detaliat că nu vor mai fi difuzate episoade cu soții Stegaru.

‘Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei (n.r. Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic’, a declarat Mirela Vaida spre finalul emisiunii.

Tot ieri, Vulpița a publicat pe rețelele de socializare o imagine alături de fiica ei.

“Fetița mea frumoasă. ❤️ Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect”, a scris Veronica Stegaru pe Instagram.

Emily Burghelea, dată afară de la ‘Acces Direct’!

În urmă cu o lună, Emily Burghelea, asistenta emisiunii ‘Acces direct’, a fost dată afară după ce a dezvăluit public că Vulpița este bătută de partenerul ei, Viorel Stegaru.

‘Mirela, tu șii că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, deci chiar nu pot. Mie îmi este foarte milă de ea. Vreau să iau la mine acasă, să stea la mine’, a spus Emily Burghelea, în timp ce plângea.

Emily Burghelea nu a mai apucat să continue dezvăluirile, pentru că a fost oprită de Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a încercat să o oprească să mai dezvăluie și alte secrete din culise.

‘O agresează? Ai luat-o la tine și știm foarte bine’, a ironizat-o Mirela Boureanu Vaida pe Emily.

Emily Burghelea, noi atacuri la adresa Mirelei Vaida
 
citește și...