Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii”, despre intervențiile estetice. ”Eu bat la ușa medicului meu o dată la 6 luni”

28.02.2021, 11:53
Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii”, despre intervențiile estetice. ”Eu bat la ușa medicului meu o dată la 6 luni”
Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii”, despre intervențiile estetice. ”Eu bat la ușa medicului meu o dată la 6 luni”

Mirela Baniaș le-a vorbit fanilor săi din mediul online despre operațiile estetice.

Mirela Baniaș este foarte actrivă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. De curând, internauții au întebat-o despre operațiile estetice.

”Am început să citesc ultimele mesaje care mi-au intrat acum și am observat că tot mai des am întrebarea: ”Ce sfaturi ne dai în privința intervențiilor estetice?”. Nu am ce sfaturi să vă dau, pentru că nu sunt medic estetician, iar eu când am avut nevoie și mi-am permis să-mi fac ceva am consultat un specialist în această privință. Pot să vă mai spun că eu bat la ușa medicului meu o dată la 6 luni pentru buze și pentru riduri. Dacă va mai fi nevoie de ceva, o să apelez la el cu încredere”, a mărturisit bruneta, potrivit spynews.ro.

Mirela Baniaș este căsătorită cu Florin Tecar

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la ”Insula Iubirii”, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț Gojman, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la ”Insula Iubirii”, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric. Revenită acasă de la show, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar.

Mirela Baniaș este foarte fericită alături de actualul ei soț, Florin Tecar. Bruneta a povestit, într-un interviu, cum l-a cunoscut pe acesta.

„Părinții mei aveau și o afacere lângă el, tot la o stațiune de tratament. Acolo ne întâlneam mai des pe terase, însă atunci el era căsătorit, eu eram și eu căsătorită. Eram doar prieteni… Două luni am fost invitați la mese. La un moment dat mi-a cerut să petrec un weekend cu el și am zis da. Ce am de pierdut? Eram o femeie singură. A rezervat un apartament în Maramureș, eu nu știam unde ajung. A rezervat un apartament că nu știa dacă vreau să dorm sau nu singură. Nici el nu era sigur de o relație cu mine, pentru că emisiunea ”Insula Iubirii” era în curs. Nu știa dacă are nevoie de cineva care e cunoscut. Nu era sigur că vrea o relație cu mine, dar totuși voia”, a povestit Mirela Baniaș în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

citește și...