FOTO / Mirela de la ”Insula Iubirii”, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Tu îmi ești destin”

17.04.2020, 09:58
FOTO / Mirela de la ”Insula Iubirii”, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Tu îmi ești destin”
FOTO / Mirela de la ”Insula Iubirii”, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Tu îmi ești destin”

Mirela Baniaș, fostă concurentă la show-ul ”Insula Iubirii”, și-a aniversat soțul. Cu această ocazie, brujneta i-a făcut acestuia o superbă declarație de dragoste.

Mirela Baniaș s-a făcut remarcată după ce a participat la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, unde a mers cu partenerul său de atunci, Ionuț Gojman. După separarea de Ionuț Gojman, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar. Acesta și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care focoasa brunetă i-a făcut urări publice celui care îi este partener de viață.

Mirela Baniaș i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, în mediul online.

”Pentru EL – AL MEU
Astăzi este ziua TA de naștere ❤om bun și frumos,❤ ce pot să-ți doresc mai mult de ce a pregătit Dumnezeu pentru viata ta❤ dar știu ca tot ce a pregătit pentru tine în spatele oricărui lucru se află dragostea SA!!!
❤ FII BINECUVÂNTAT!

El să-ți călăuzească pașii și să-ți împlinească toate dorințele……. Ești un om bun și sunt mândră ca ești Soțul meu❤definiția fericirii MELE. Nu-mi doresc altceva decât sa trăim tot asa sănătoși, fericiți, bucuroși că ne avem unul pe CELĂLALT sa îmbătrânim frumos împreună, sa ne respectam, sa avem credință în Dumnezeu iar încrederea dintre noi sa rămână veșnic sincera,dragostea noastră să rămână ETERNA!!!
Ești un soț minunat, grijuliu și plin de dragoste și vreau să știi că lângă tine sunt cea mai fericita și iubita soție din lume!!!

Azi îți doresc cadouri despre suflet: sinceritate, toleranta, curaj, bunătate, iubire.
TU ești mai mult decât conștiința, mai mult decât amic, mai mult decât iubit, mai mult decât SOȚ, tu îmi ești DESTIN.
LA MULȚI ANI! ❤️”, a spus Mirela Baniaș.

citește și...