Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii, bătută de iubit! Bruneta a fost prinsă cu fostul fotbalist Marian Aliuță

07.06.2020, 18:25
Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii, bătută de iubit! Bruneta a fost prinsă cu fostul fotbalist Marian Aliuță
Bianca Pop s-a sărutat cu Marian Aliuță

Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii, are probleme în dragoste! Bruneta a fost bătută de iubit, după ce a fost surprinsă în compania fostului fotbalist Marian Aliuță.

Bărbatul și-a ieșit din minți după ce a vizionat imaginile Bianca Pop în timp ce se săruta cu Aliuță, chiar în fața blocului unde locuiește fosta ispită.

Bianca și fostul fotbalist ar fi petrecut câteva ore împreună, iar când au ieșit din casă, cei doi s-au sărutat de mama focului și s-au îmbrățișat, scrie Spynews.ro.

Bianca Pop a fost bătută de iubit

Bianca Pop a făcut și primele declarații după ce ar fi fost agresată de iubitul ei. Ea a mărturisit că partenerul ei este gelos și a refuzat să meargă la Poliție. Bianca Pop și-a arătat la tv semnele lăsate de iubitul său.

‘Sunt bine, mă descurc! Sunt ok. M-a agresat cineva, nu vreau să dau nume, că nu fac reclamă gratuită! Dar sunt bine, e ok. Fraierii merg la poliție. M-a lovit cu pumnul. De vreo 2-3 ori s-a întâmplat. Pe tot corpul am așa. O să vă arăt și altădată. Cum să merg la poliție? Turnătorii! Eu nu fac așa ceva. Eu am valoare și nu merg la poliție. Le rezolv așa!’, a dezvăluit aceasta la Antena Stars.

Nu iese din casă fără 1000 de euro în poșetă

Bianca Pop a devenit cunoscută și după ce a declarat, în direct, la tv că ea nu iese din casă fără 1000 de euro în poșetă.

‘Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât, nu ies din casă’, a spus Bianca Pop, la Antena 1.

‘O femeie şmecheră se descurcă. Cu talent, aşa. Am plecat de acasă la 19 ani am cunoscut persoane care nu trebuia să le cunosc, am ajuns pe unde am ajuns, am urcat pe o scăriţă, aşa, şi mi-au făcut talentul’, a mai adăugat ea.

citește și...