Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Te iubesc mai mult decât am crezut că voi putea iubi”

19.04.2021, 15:51
Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Te iubesc mai mult decât am crezut că voi putea iubi”
Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”Te iubesc mai mult decât am crezut că voi putea iubi”

Mirela Baniaș i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Florin Tecar.

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la ”Insula Iubirii”, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț Gojman, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la ”Insula Iubirii”, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric. Revenită acasă de la show, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar.

În urmă cu câteva zile, Mirela baniaș l-a aniversat pe soțul ei, ocazie cu care i-a făcut acestuia o declarație de dragoste în mediul onine. ”

”Traiesc ,Florin, alături de tine cea mai frumoasă poveste de dragoste. Nu găsesc cuvintele potrivite prin care să îți spun cât de mult însemni pentru mine și cât de multe mi-ai oferit de când ne cunoaștem. Mi-ai oferit liniște și pace sufletească, mi-ai oferit iubirea la care visam și mi-ai oferit căsnicia pe care speram că o voi avea într-o zi. Sunt cea mai norocoasa din lume pentru că te am lângă mine zi de zi. Așa cum am spus în fața lui Dumnezeu, voi fi cu tine la bine și la rău pentru tot restul vieții mele! Te iubesc mai mult decât am crezut că voi putea iubi. Pur si simplu am fost menita sa fiu, alaturi de tine si sa-mi vad tot viitorul si alaturi de tine sa simt ca pot sa trec prin orice furtuna, orice criza, orice razboi, orice probleme, alaturi de tine sunt mai puternica, alaturi de tine ma simt in siguranta, iar pentru aceste trairi muncesc sa daruiesc inapoi la fel de multa stabilitate, iubire, incredere, speranta, zambete. Sotul meu este cel mai bun barbat!punct! Dragostea dintre noi este un miracol. Ne face cei mai fericiți oameni . Oare există o familie mai unită? Te iubesc pentru totdeauna. La multi ani, iubitule!”, a transmis Mirela Baniaș în mediul online.

Cum l-a cunoscut Mirela Baniaș pe Florin Tecar

Mirela Baniaș este foarte fericită alături de actualul ei soț, Florin Tecar.

Bruneta a povestit, într-un interviu, cum l-a cunoscut pe acesta.

„Părinții mei aveau și o afacere lângă el, tot la o stațiune de tratament. Acolo ne întâlneam mai des pe terase, însă atunci el era căsătorit, eu eram și eu căsătorită. Eram doar prieteni… Două luni am fost invitați la mese. La un moment dat mi-a cerut să petrec un weekend cu el și am zis da. Ce am de pierdut? Eram o femeie singură. A rezervat un apartament în Maramureș, eu nu știam unde ajung. A rezervat un apartament că nu știa dacă vreau să dorm sau nu singură. Nici el nu era sigur de o relație cu mine, pentru că emisiunea ”Insula Iubirii” era în curs. Nu știa dacă are nevoie de cineva care e cunoscut. Nu era sigur că vrea o relație cu mine, dar totuși voia”, a povestit Mirela Baniaș în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

citește și...