Mirela Baniaș, de la ”Insula Iubirii”, declarație la un an de la căsătorie. ”În primul an se poate rupe cel mai ușor”

06.07.2020, 14:02
Mirela Baniaș, de la ”Insula Iubirii”, declarație la un an de la căsătorie. ”În primul an se poate rupe cel mai ușor”
Mirela Baniaș, de la ”Insula Iubirii”, declarație la un an de la căsătorie. ”În primul an se poate rupe cel mai ușor”

Mirela Baniaș, fostă concurentă la emisiunea ”Insula Iubirii”, a aniversat un an de căsnicie.

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la ”Insula Iubirii”, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la ”Insula Iubirii”, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric. Revenită acasă de la show, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar.

Cei doi au aniversat acum un an de la căsătorie. Mirela Baniaș a ținut să marcheze momentul în mediul onine.

”Sunt așa de fericită. Azi sărbătorim 1 an de căsătorie – Nunta de hârtie –

Se spune că în primul an, căsnicia se poate rupe cel mai uşor. Tocmai de aceea mă bucur că am trecut de un an cu bine. #lovemyhusband❤️”, a notat bruneta cu ocazia aniversării.

Cum a început relația lor

„Părinții mei aveau și o afacere lângă el, tot la o stațiune de tratament. Acolo ne întâlneam mai des pe terase, însă atunci el era căsătorit, eu eram și eu căsătorită. Eram doar prieteni…

…Două luni am fost invitați la mese. La un moment dat mi-a cerut să petrec un weekend cu el și am zis da. Ce am de pierdut? Eram o femeie singură. A rezervat un apartament în Maramureș, eu nu știam unde ajung. A rezervat un apartament că nu știa dacă vreau să dorm sau nu singură. Nici el nu era sigur de o relație cu mine, pentru că emisiunea ”Insula Iubirii” era în curs. Nu știa dacă are nevoie de cineva care e cunoscut. Nu era sigur că vrea o relație cu mine, dar totuși voia”, a povestit Mirela Baniaș în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Câte operații estetice are Mirela Baniaș

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri e Instagram, Mirela Baniaș a fost întrebată de prietenii virtuali câte operații estetice are. Bruneta a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Doar acid hialuronic și lifting facial cu fire nechirugical”, a mărturisit Mirela Baniaș.

citește și...