Mircea Radu, despre perioada când prezenta emisiunea ”Din Dragoste”. ”Îmi pierdusem toată libertatea”

22.03.2022, 14:51
Mircea Radu, despre perioada când prezenta emisiunea ”Din Dragoste”. ”Îmi pierdusem toată libertatea”
Mircea Radu, despre perioada când prezenta emisiunea ”Din Dragoste”. ”Îmi pierdussem toată libertatea”

Mircea Radu, în vârstă de 53 de ani, și-a amintit de perioada când prezenta ”Din Dragoste”, una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune. Proiectul respectiv a fost unul reușit, însă Mircea Radu a mărturisit că faptul că era mereu plecat cu ”caravana dragostei” l-a ținut departe de prietenii săi. ”Atunci când făceam „Din dragoste”, emisiunea aceea absolut fenomenală, îmi pierdusem toată libertatea. Îmi pierdusem o mare parte dintre prieteni”, a mărturisit acesta.

Mircea Radu a cunoscut un succes uriaș cu emisiunea ”Din Dragoste”, pe care a moderat-o cu mulți ani în urmă.

Despre perioada în care pleca în țară cu ”caravana dragostei” a făcut dezvăluiri prezentatorul de televiziune pentru wowbiz.ro. Acesta a afirmat că perioada respectivă, extrem de aglomerată, l-a ținut departe de prietenii săi.

Mircea Radu, despre perioada când prezenta emisiunea ”Din Dragoste”. ”Pentru orice succes, ai pierderi”

„Pe mine viața m-a învățat că, dacă nu riști, n-o să știi niciodată ce gust are șampania. Nu trebuie să riști permanent, adică s-o duci din risc în risc! Pentru a merge mai departe, trebuie să riști ceva! Oricum vei pierde ceva, indiferent de cât de mare va fi câștigul! Atunci când făceam „Din dragoste”, emisiunea aceea absolutfenomenală, îmi pierdusem toată libertatea”, a declarat Mircea Radu.

”Îmi pierdusem o mare parte dintre prieteni, pentru că îmi spuneau: ”Băi, dar tu de ce nu mai ieși cu noi la o bere?” și le spuneam: ”Nu am cum, pentru că fizic nu am cum! Voi vă întâlniți la nu știu ce restaurant, dar eu sunt, când mă suni tu și zici hai că, uite, am ales o masă și sunt 7 halbe, pe tine te așteptăm, eu pot să fiu în Satu Mare cu caravana asta!”.  Pentru orice succes, ai pierderi și, evident, dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să-ți spui chestia asta și să ți-o repeți ca pe o mantră, că nu există nu se poate!”, a mai spus el.

Mircea Radu e căsătorit și are doi copii

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mircea Radu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață, Raluca.

”Nimeni nu știe nimic despre restul vieții; ce va fi, va fi. Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul. Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună; să-i lăsăm pe alții să vorbească despre mâine… Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”, a dezvăluit acesta.

Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, Clara și Tudor. ”Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu”. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a declarat Mircea Radu.

citește și...