Mircea Diaconu, detalii extraordinare din povestea de dragoste cu actrița Diana Lupescu. ”Ceva mă împingea”

28.02.2021, 15:39
Mircea Diaconu, detalii extraordinare din povestea de dragoste cu actrița Diana Lupescu. ”Ceva mă împingea”
Mircea Diaconu, detalii extraordinare din povestea de dragoste cu actrița Diana Lupescu. ”Ceva mă împingea”

Actorul Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste cu actrița Diana Lupescu, alături de care formează un cuplu de foarte mulți ani.

Mircea Diaconu, în vârstă de 71 de ani, este căsătorit cu actrița Diana Lupescu, în vârstă de 66 de ani, de la începutul anilor ’80. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști din țara noastră.

La postul de televiziune Antena Stars, Mircea Diaconu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din povestea de dragoste cu Diana Lupescu.

Mircea Diaconu, detalii extraordinare din povestea de dragoste cu actrița Diana Lupescu. ”Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit!”

Actorul Mircea Diaconu a dezvăluit că momentul întâlnirii cu cea care urma să îi devină soție a avut loc în Costinești, după ce a prezentat un film în cadrul singurului festival de film care exista în anii ’80. „Mă întâlnisem cu ea vara când era singurul festival de film, în anii 80. În Costinești. Am avut de prezentat un film. Am stat de seara până dimineața. Am stat să mănânc ceva. au fost mai mulți, inclusiv ea. Am rămas amândoi. Am pălăvrăgit de viață, cum vorbesc doi oameni. Atât. Dimineața la 3 am plecat”, a povestit Mircea Diaconu.

Acesta a explicat și cum a făcut rost de numărul de telefon al celei care urma să-i devină soție. ”A venit toamna și mă întâlnescu cu o critică de film și am întrebat-o ce număr de telefon avea Diana Lupescu. M-am dus acasă și l-am ținut minte dintr-o singură spunere. Stăteam acasă, casa mea pe care o am și astăzi. Și am dat teltefon seara, nu vorbisem de vara trecută. I-am spus că s-ar putea să trec prin Bacău și am întrebat-o dacă îmi dă și mie o cafea. Ea mi-a zis da și am sunat la gară, dar ceva mă împingea. Nu aveam niciun plan și am aflat că la 6 pleca trenul. La 9 am ajuns la Bacău. Am dat telefon și i-am zis că am ajuns. Mi-a spus cum să urc la apartamentul ei”, a detaliat actorul.

„Era singură acasă, mama era la serviciu. Mi-a făcut cafeaua în bucătărie, am mers într-o mică sufragerie. Fără să am un plan, din nou, am întrebat-o dacă aș cere-o în căsătorie ce mi-ar zice. După 2, 3 secunde mi-a spus că ar fi de acord. Seara am plecat cu avionul, am băut cafeaua iar… de atunci încoace, bem mereu cafeaua împreună. Și am mai întrebat-o o dată și am stabilit că peste o lună ne căsătorim. Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit!”, a completat Mircea Diaconu.

citește și...