Chef Florin Dumitrescu, de Valentine’s Day. ”Este ziua în care am cerut-o în căsătorie”

14.02.2021, 14:21
Chef Florin Dumitrescu, de Valentine's Day. ”Este ziua în care am cerut-o în căsătorie”
Chef Florin Dumitrescu, de Valentine's Day. ”Este ziua în care am cerut-o în căsătorie”

Chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj de Valentine’s Day. Acesta a vorbit despre semnificația aparte a acestei zile pentru el și partenera sa de viață.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”a primit inelul de la acesta într-o zi de 14 februarie, de Valentine’s Day. ”In fiecare an, de 14 februarie, la noi acasă se sărbătoreşte iubirea. În 2013, @cristinasimadumitrescu mi-a făcut cadou acest tricou semnat de toată echipa Interului ştiind că iubesc acest club. Eu am cerut-o în căsătorie, ce-i drept, un pas foarte important în viața noastră. Aşa cā, la noi acasă Valentine’s Day defapt este ziua în care am cerut-o în căsātorie pe Zelda şi ziua în care am primit cel mai frumos cadou din viața mea”, a spus chef Florin Dumitrescu.

”În fiecare an de ziua asta am făcut ceva frumos, că na, este ziua în care i-am pus inelul pe mână. Fericire, iubire şi de toate. Te iubesc foarte mult @cristinasimadumitrescu , uite, până şi poza asta e toată în culorile Inter!  (niciodată nu mi-a plăcut sărbătoarea asta împrumutată, pentru că ne place să sărbătorim iubirea zilnic, aşa că ne-am făcut din ea o sărbătoare a noastră şi ne place să ne sărbătorim toate zilele speciale, nunta, cununia, ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am împăcat, ziua în care am ieşit în parc, ziua în care mi-a gătit prima oară, ce să mai, sărbătorim iubirea zilnic)”, a adăugat el.

Chef Florin Dumitrescu, despre începuturile relației cu soția sa

Chef Florin Dumitrescu și-a amintit de începuturile relației sale cu partenera sa de viață, Cristina.

Acesta a făcut dezvăluiri despre începuturile relației lor.

”Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum… din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima! @cristinasimadumitrescu”, a spus chef Florin Dumitrescu în mediul online anul trecut.

citește și...