Mircea Badea, despre scandalul iscat de George Buhnici. ”Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot”

21.07.2022, 11:30
Mircea Badea, despre scandalul iscat de George Buhnici. ”Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot”
Mircea Badea, despre scandalul iscat de George Buhnici

Prezentatorul de televiziune Mircea Badea, în vârstă de 48 de ani, a comentat și el pe marginea declarațiilor făcute de George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, în urmă cu câteva zile, când și-a dat cu părerea despre aspectul fici al unor femei care nu au grijă de corpul lor. ”Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot”, a spus Mircea Badea.

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.

Mircea Badea, despre scandalul iscat de George Buhnici. ”Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el”

La emisiunea ”În gura presei”, de la Antena 3, Mircea Badea a abordat și el subiectul George Buhnici. „Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el”, a spus Mircea Badea, citat de click.ro.

„Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte… De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră. De fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele””, a adăugat prezentatorul de la Antena 3.
citește și...