Mirabela Dauer, revoltată. ”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță”

21.07.2020, 14:22
Mirabela Dauer, revoltată. ”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță”

Îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer este revoltată de comportamentul unor persoane în plină pandemie de coronavirus.

Mirabela Dauer i-a criticat pe cei care ies să se distreze la terase în această perioadă fără să țină cont de distanțarea socială și fără să respecte măsurile de protecție impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă. Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău”, a declarat Mirebela Dauer la o emisiune de televiziune, citată de spynews.ro.

Artista a explicat că că atunci cân iese din casă are grijă să respecte cu strictețe măsurile de protecție.

”Eu sunt corectă, nu ies din casă. Și când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă”, a mai spus Mirabela Dauer.

994 de cazuri noi într-o singură zi

Alte 994 de noi îmbolnăviri cu coronavirus au fost raportate marți, 21 iulie 2020, în țara noastră, astfel că bilanțul a ajuns la 39.133.

În ultima zi au fost înregistrate 36 noi decese. În total până astăzi 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Dintre persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 25.586 au fost externate.

24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 297 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 984.396 de teste, cu 17.204 mai multe teste ca ieri.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 5.243 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 122 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 158 au fost declarați vindecați.

citește și...