Mirabela Dauer a slăbit în izolare. ”Mă simt foarte bine”

30.05.2020, 13:32
Mirabela Dauer a slăbit în izolare. ”Mă simt foarte bine”
Mirabela Dauer a slăbit în izolare. ”Mă simt foarte bine”

Celebra cântăreață Mirabela Dauer, ân vărstă de 72 de ani, a slăbit câteva kilograme în această perioadă.

În cele peste două luni de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din România, Mirabela Dauer a slăbit. Aceasta a scăpat de patru kilograme, după cum a spus chiar ea la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

“Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a declarat renumita artistă, citată de click.ro.

Care a fost primul nume de scenă al Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cântărețe din țara noastră.  Artista face parte din generația de aur a muzicii ușoare românești. Deși acum toată lumea o cunoaște sub numele de Mirabela Dauer, primul nume de scenă al renumitei cântărețe a fost Bella Scory. Asta pentru că numele real al vedetei era Mirabela Scorțaru.

„Nu am niciun regret. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot asta aș face. Poate că dacă nu mă nășteam Mirabela Dauer și rămâneam Mirabela Scorțaru, deveneam un medic de renume. Aș fi putut”, povestea vedeta într-un interviu.

„Primul meu nume de scenă, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Roşu şi Negru. Am cântat ani buni cu ei, dar şi cu formaţia Sideral, în vacanţele de vară, apoi cu Romanticii şi cu Savoy”, mai declara ea.

“Am debutat pe scenă cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela și Scory de la Scorțaru, numele meu real. Că doar nu puteau sã-mi spună Bella Scorțaru, nu era prea sonor pentru scenă, ca să spun așa”, explica artista.

De-a lungul caierei sale impresionante, Mirabela Dauer a lansat peste 40 de albume. Melodiile interpretate de Mirabela Dauer au ajuns rapid șlagăre, fiind fredonate de generații de români.

citește și...