Mirabela Dauer duce dorul fiului ei. ”Dar nu vreau să agit apele”

16.09.2020, 10:46
Mirabela Dauer duce dorul fiului ei. ”Dar nu vreau să agit apele”
Mirabela Dauer duce dorul fiului ei. ”Dar nu vreau să agit apele”

Îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer duce dorul fiului ei, Nanu. Vedeta a făut o declarație emoțiionantă despre acesta.

Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, suferă de dorul fiului ei, Dan Alexandru Popovici – Nanu cum este el cunoscut, acum în vârstă de 43 de ani, rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici. Artista nu l-a văzut de 20 de ani pe Nanu, cu care nu a avut și nici nu are o relație apropiată.

“Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea ”Destine ca-n filme”, prezentată de Iuliana Marciuc la TVR2, potrivit click.ro.


De altfel, anul trecut, vedeta mărturisea că speră ca fiul ei să-și dea seama că a greșit față de ea.

”Poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, afirma îndrăgita artistă.

Adevăratul nume al Mirabelei Dauer

Primul nume de scenă al renumitei cântărețeMirabela Dauer a fost Bella Scory. Asta pentru că numele real al vedetei era Mirabela Scorțaru. Căsătoria cu Mircea Dauer, de care a divorțat, i-a adus numele sub care este cunoscută publicului.

„Nu am niciun regret. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot asta aș face. Poate că dacă nu mă nășteam Mirabela Dauer și rămâneam Mirabela Scorțaru, deveneam un medic de renume. Aș fi putut”, afirma Mirabela Dauer într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

„Primul meu nume de scenă, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Roşu şi Negru. Am cântat ani buni cu ei, dar şi cu formaţia Sideral, în vacanţele de vară, apoi cu Romanticii şi cu Savoy”, mai declara ea.

“Am debutat pe scenă cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela și Scory de la Scorțaru, numele meu real. Că doar nu puteau sã-mi spună Bella Scorțaru, nu era prea sonor pentru scenă, ca să spun așa”, spunea vedeta.

citește și...