Ce studii are Iuliana Marciuc. ”Nu am profesat decât până în august 1990”

18.07.2020, 09:14
Ce studii are Iuliana Marciuc. ”Nu am profesat decât până în august 1990”
Ce studii are Iuliana Marciuc. ”Nu am profesat decât până în august 1990”

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc a dezvăluit cxe studii are și ce meserie a practicat înainte să ajungă la Televiziunea Națională.

Iuliana Marciuc lucrează de ani de zile la TVR, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului național. Prezentatoarea TV a dezvăluit, pentru libertatea.ro, ce studii are și ce meserie a practicat înainte de a ajunge la Televiziunea Națională.

”Evenimentele din decembrie m-au prins făcând naveta de la Popești Leordeni la Trustul de Montaj Chimic, unde am fost repartizată după absolvirea Facultății de Cibernetică de la ASE. Eram analist programator, dar nu am profesat decât până în august 1990, când am intrat în TVR și iată-mă tot aici!”, a spus Iuliana Marciuc.

Primul salariu l-a dat pe o rochie

Iuliana Marciuc a mărturisit că primul salariu la cheltuit pe o rochie pe care și-a cumpărat-o de la Fondul Plastic.

”Am avut mereu surse de bani proprii – făceam și vindeam felicitări de Crăciun sau mărțișoare. Primul salariu l-am dat pe o rochie de la Fondul Plastic, singurul magazin unde puteai găsi produse unicat semnate de autori. Nu mai știu exact suma, dar dacă am dat tot salariul bănuiesc că nu era mare, sau rochia era foarte scumpă”, a adăugat ea.

”Nu banii sunt criteriul alegerilor mele”

Iuliana Marciuc a vorbit și despre munca sa în televiziune, afirmând că îi place foarte mult ceea ce face.

”Sunt câteva vedete de televiziune plătite foarte bine la posturile comerciale. Pentru mine nu banii sunt criteriul alegerilor mele. Tot ceea ce am făcut în televiziune mi-a plăcut foarte mult, m-am simțit bine și crainică, și reporter, și prezentator de spectacole.

Acum mă simt minunat când văd că pe post reportaje marca ”Destine ca-n filme” realizate de mine și de o echipă mică, dar inimoasă. Îmi place teribil ceea ce fac și asta cred că e cel mai important”, a declarat vedeta.

citește și...