Mirabela Dauer, înnebunită după un actor din serialele turcești. ”E frumos oricând”

28.07.2020, 15:02
Mirabela Dauer, înnebunită după un actor din serialele turcești. ”E frumos oricând”
Mirabela Dauer, înnebunită după un actor din serialele turcești. ”E frumos oricând”

Îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, a afirmat că îi place la nebunie un actor din serialele turcești care au fost difuzate în România.

Mirabela Dauer a fost prezentă în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a mărturisit, printre altele, că îi place la nebunie de un actor turc, al cărui nume nu l-a menționat.

Vedeta a afirmat că a început să urmărească un serial turcesc difuzat în România în urmă cu trei ani și este înnebunită după actorul din rolul principal.

”Acum mă uit la un serial turcesc. Ai văzut ceva mai frumos pe planeta asta ca băiatul ăla? E superb, și când plânge, și când e rău, și când doarme și când râde…e frumos oricând. M-am îndrăgostit de el!”, a afirmat Mirebela Dauer, potrivit spynews.ro.

Ce spune despre viața personală

Celebra cântăreță Mirabela Dauer a vorbit despre viața sa. Artista a mărturisit că și-a dorit un partener lângă ea, care să-i mai ia din griji.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Mirabela Dauer a făcut declarații despre viața sa personală și despre prietenii.

”Mi-am dorit toată viaţa să am şi eu un bărbat care să-mi mai ia din griji. Dar nu l-am lăsat. De aia au şi fugit. Au considerat că nu sunt utili şi au plecat. Am momente când vreau să fiu doar eu cu căţelul. Eu am cunoştinţe, prieteni de conjunctură şi familie, oameni apropiaţi mie, cu bune, cu rele, cu certuri, cu nevoi.

Restul sunt prieteni de conjunctură. Viaţa e foarte scurtă şi se face târziu foarte rapid. Vreau ca să am în jurul meu lumea sinceră, fără linguşitori. Nu trebuie să ne călcăm pe cap zilnic, să ne sunăm şi să ne sufocăm. Au fost prea multe dezamăgiri. Dezamăgiri de la oameni dragi”, a afirmat artista.

citește și...