Mira, mărturisiri despre participarea la „X Factor”: ”Am rămas cu un gust amar. A fost super bizar”

12.12.2021, 16:06

Mira a făcut dezvăluiri despre participarea la „X Factor” în urmă cu mai mulți ani. Artista a mărturisit că nici nu a fost difuzată la televizor atunci când a ieșit din competiție.

Solista se bucură de un succes în lumea muzicii, primele sale melodii devenind hituri ”Uit de tine” sau ”Inimă Nebună”. La 26 de ani, Mira este urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram.

Puțini știu că Mira a participat la „X Factor” în urmă cu mai mulți ani. Artista a mărturisit că a ramas cu un gust amar, pentru că emisiunea nici măcar nu a difuzat momentul în care aceasta a ieșit din competiție.

Mira a participat la „X Factor”: ”Am rămas cu un gust amar”

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mira a lansat de curând o melodie alături de mama ei, Aurelia Cimpoieru, care este interpretă de muzică populară.

Înainte de a participa la „Vocea României”, Mira și-a încercat însă norocul și la „X Factor”.  “A mai fost la un concurs de genul și a fost dezamăgită”, a spus mama artistei.

Mira a mărturisit că momentul ei nici nu a fost difuzat la TV.

„Da, și am rămas cu un gust amar, crezând că nu sunt suficient de bună. La un moment dat am ieșit din concurs și nici nu m-a difuzat, nu nimic. A fost super bizar”, a declarat artista.

Artista s-a confruntat recent cu criticile pe social media, după ce a publicat o fotografie în care apare alături de Mario Fresh sărutându-se. Imaginea a stârnit mii de reacții. Mario Fresh a reacționat și a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie neagră însoțită de o inimă desenată, exact că cea desenată de Mira în fotografia publicată de ea cu sărutul.

Mira s-a despărțit de iubit

Mira s-a despărțit de iubit după doi ani de relație. Artista nu a vrut să confirme despărțirea, pentru că nu era destul de sigură despre situația în care se afla.

 

 

citește și...