Cum a decurs prima întâlnire a lui Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram: “Am tremurat vreo jumătate de an“

18.11.2021, 12:15

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai tinere cupluri din România. Mario Fresh a vorbit despre începuturile relației sale cu Alexia Eram și momentul în care i-a cunoscut pe părinții iubitei sale. “Probabil au crezut că e o joacă la început“.

Mario Fresh a fost invitat în emisiunea prezentată de Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde’, și a mărturisit cum a decurs prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexandre Eram, părinții iubitei lui.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de 5 ani, iar relația lor a fost supusă la multe încercări, cea mai recentă fiind legată de fotografia în care artistul se sărută cu Mira.

Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții iubitei sale

Artistul a mărturisit că îi era teamă de tatăl iubitei sale, dar că a fost acceptat din prima zi.

 “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex”, a declarat Mario.

Mario Fresh a mărturisit că tatăl iubitei sale vorbește franceză, recunoscând că el nu înțelege foarte bine franceza.

“Vorbesc franceză acolo în casă și de multe ori nu înțelegeam nimic. Nici acum nu înțeleg. El este francez, copiii au făcut școala în franceză și se înțeleg mai bine așa”, a povestit Mario.

Întrebat dacă a fost acceptat ușor, artistul a spus: “Din prima zi…Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine”, spune Mario.

Mira, sărut pasional cu Mario Fresh

Mira a publicat recent o fotografie în care apare alături de Mario Fresh sărutându-se. Imaginea a stârnit mii de reacții. Mario Fresh a reacționat și a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie neagră însoțită de o inimă desenată, exact că cea desenată de Mira în fotografia publicată de ea cu sărutul. Artistul nu a oferit niciun indiciu care să clarifice situația sau să dea de înțeles că s-a despărțit de Alexia Eram.

Nu ar fi pentru prima oară când Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, ar fi despărțiți. La un moment dat, vedeta a confirmat într-o emisiune TV că într-o relație există și lucruri bune, dar și rele și că se înțelege foarte bine cu iubitul său.

Rămâne de văzut dacă în prezent mai sunt sau nu împreună, după ce fanii au luat cu asalt paginile de Instagram a celor doi.

citește și...