Mioara Roman, externată de la centrul de recuperare! Cum se simte acum mama Oanei Roman

27.04.2021, 13:39
Mioara Roman, externată de la centrul de recuperare! Cum se simte acum mama Oanei Roman
Mioara Roman, externată de la centrul de recuperare! Cum se simte acum mama Oanei Roman

Luni (26 aprilie), Oana Roman a externat-o pe mama ei, Mioara Roman, de la centrul pentru recuperare de lux din Capitală. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a detaliat fanilor cum se simte mama sa, după ce a făcut mai multe tratamente pentru problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Mioara Roman a petrecut o lună la un centru de recuperare, după ce fiicele ei, Oana și Catinca, au decis că acest lucru o va ajuta enorm.

Mioara Roman a plecat acasă de Paște

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că mama ei se simte foarte bine datorită tratamentelor pe care le-a primit.

‘Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei’, a spus Oana Roman pe Instagram.

‘Am avut o zi de aia grea rău. Am adus-o pe mama acasă, este totul în regulă și abia acum am reușit să mă odihnesc un pic, să pot să mă opresc din toate activitățile. Am ajuns acasă, mă rog, până am instalat-o pe mama, i-am dat Isei să mănânce. A fost cu treabă multă și acum încerc să mă relaxez un pic’, a mai transmis Oana Roman, după ce a revenit acasă.

Ce spunea Catinca Roman despre starea de sănătate a mamei sale

„Mama este foarte bine. Eu cred că ar trebui să ne schimbăm mentalitatea. Nu suntem datoare să dam explicații cu privire la viața noastră de familie. Deocamdată mama e acolo doar pentru o lună, ca să vedem cum se acomodează, dacă-i place, dacă tratamentele pe care le face sunt bune pentru ea. Un sanatoriu sau un azil nu înseamnă închisoare. E liberă să iasă când dorește, să vină acasă, să meargă la coafor. Am dus-o înainte să vadă cum arată, a cunoscut doctorii, asistentele. Noi am vrut s-o punem într-o formă fizică bună”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

citește și...