Catinca Roman, despre adevărata stare de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman: “Un sanatoriu nu e închisoare”

08.04.2021, 10:57
Catinca Roman, despre adevărata stare de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman: Un sanatoriu nu e închisoare
Catinca Roman, despre adevărata stare de sănătate a mamei sale. "Un sanatoriu nu e închisoare"

Catinca Roman a decis să ia atitudine, după ce a fost acuzată, la fel ca sora ei, că și-a abandonat mama într-un azil, ca să scape de grija ei.

Catinca și Oana Roman au decis să o ducă pe Mioara Roman timp de o lună la un centru de recuperare de lux, unde plătesc în jur de 2000 de euro.

Fosta soție a lui Petre Roman a avut numeroase probleme în ultima perioadă, care s-au agravat din cauza pandemiei.

Catinca Roman a vorbit despre mama ei

„Mama este foarte bine. Eu cred că ar trebui să ne schimbăm mentalitatea. Nu suntem datoare să dam explicații cu privire la viața noastră de familie. Deocamdată mama e acolo doar pentru o lună, ca să vedem cum se acomodează, dacă-i place, dacă tratamentele pe care le face sunt bune pentru ea. Un sanatoriu sau un azil nu înseamnă închisoare. E liberă să iasă când dorește, să vină acasă, să meargă la coafor. Am dus-o înainte să vadă cum arată, a cunoscut doctorii, asistentele. Noi am vrut s-o punem într-o formă fizică bună”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

 „Mama are un Parkinson la început, pe care l-am descoperit anul trecut, și fiind pandemia a stat mult în casă și ajunsese să nu-și mai miște mâna dreaptă. Are probleme de reumatism. Am discutat cu ea și cu Oana și ne-am hotărât să meargă în acest centru ca să o pună în formă. Face hidropterapie, kinetopterapie, i-au făcut toate analizele. Are și ea frici ca toată lumea pe pandemie, mai ales că suferă și de diabet, are și hipertensiune. Eu am îngrijit doi bolnavi de cancer acasă și știu ce înseamnă, nu este în regulă nici pentru pacient, nici pentru cel care-l îngrijește”, a mai spus Catinca Roman.

citește și...