Minodora, reacție acidă la adresa Biancăi Rus. ”Nu poate să cânte nimic fata asta”

28.05.2021, 11:00
Minodora, reacție acidă la adresa Biancăi Rus. ”Nu poate să cânte nimic fata asta”
Minodora, reacție acidă la adresa Biancăi Rus. ”Nu poate să cânte nimic fata asta”

Cântăreața Minodora a reacționat vehement la adresa Biancăi Rus.

La o emisiune de televiziune, Minodora a reacționat vehement la adresa Biancăi Rus, după ce aceasta a spus că artista nu știe să se îmbrace.

Minodora a făcut declarații dure la adresa Biancăi Rus, despre care a spus că nu știe să cânte.


Minodora, reacție acidă la adresa Biancăi Rus. ”O rog foarte tare să pună mâna să studieze”

Minodora a afirmat că nu este prima oară când Bianca Rus face afirmații despre ea.

”Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta. Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a spus Minodora, potrivit spynews.ro.

”Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a completat cântăreața.

citește și...