Minodora face orice pentru mama sa. ”Nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul”

30.05.2022, 14:52
Minodora face orice pentru mama sa. ”Nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul”
Minodora face orice pentru mama sa. ”Nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul”

Cântăreața Minodora, în vârstă de 44 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Mama artistei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, însă acum starea sa de sănătate este una bună. Minodora a afirmat, la un post de televiziune, că ar face absolut orice pentru cea care i-a dat viață. ”Nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul”, a spus artista.

Minodora este căsătorită Liviu, împreună cu care formează un cuplu de peste 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati.

La începutul carierei sale, Minodora mergea la festivaluri cu bani împrumutați. Cea care i-a fost mereu alături a fost mama sa. În ultima perioadă de timp, mama Minodorei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Artista a explicat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, prin ce a trecut cea care i-a dat viață.  Minodora a dezvăluit ce diagnostic i-a fost pus celei care i-a dat viață, dar și cum a reușit să își revină, deși șansele erau minime. „Mica a făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău efectiv. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București… După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație… La Timișoara a intrat pe loc în operație. Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește.Ni s-a spus că sunt șanse minime. Doar dacă are zile de la Dumnezeu. Doar 24 de ore ne-a dat doamna anestezistă, după operație. E o mare minune că trăiește”, povestea vedeta de curând.  

Minodora face orice pentru mama sa. ”Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul”

Minodora a mărturisit recent că ar fi fost în stare de orice pentru a-și salva mama.

„Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mie în special. Eu sunt mai cu viață. (..) În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ce ai mai bun! Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost… nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav…Șanse minime!”, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit click.ro.

citește și...